Relax massage in Eindhoven voor zwangere vrouwen

Als u zwanger bent verandert er veel in uw lichaam. Het zwaartepunt verplaatst en uw houding verandert. Veel zwangere vrouwen gaan automatisch anders lopen, zitten en liggen. Daar heb je doorgaans geen keus in, je doet het vanzelf, maar je kunt daar wel spanningsklachten door ontwikkelen.

In mijn salon bied ik dan ook een ontspanningsmassage in Eindhoven speciaal voor zwangere vrouwen, oftewel een zogeheten zwangerschapsmassage. Tijdens deze massage in Eindhoven besteed ik extra aandacht aan uw rug (want die moet het gewicht dragen) en de spieren en banden in het bekken die vaak erg onder druk komen te staan.

De massage helpt overtollig vocht afvoeren en de pijnklachten en vermoeidheid verminderen. Door deze ontspanningsmassage in Eindhoven kunt u meer van de zwangerschap genieten en heeft u minder pijn.

 

Massage in Eindhoven voor sportblessures

Los van de ontspannings- en zwangerschapsmassages die ik bied kunt u ook bij mij terecht voor sportmassage in Eindhoven.

Dit type massages is een stuk intensiever en steviger. Het kan zijn dat het ietwat pijnlijk is, maar dat toont enkel aan dat de massage nodig is.

Ik masseer de spieren diep, haal spierknopen weg en maak het bindweefsel los. Als reactie daarop gaat het lichaam de afvalstoffen in dat gebied afvoeren waardoor het veel sneller herstelt. Zo’n sportmassage helpt heel goed bij blessures, maar kan ook preventief worden ingezet. Door al je spieren soepel en goed doorbloed te houden word je namelijk veel minder gevoelig voor blessures in het algemeen.