Kobido massage

Wil je je huid laten stralen en je gezicht ontspannen? Probeer dan de Kobido gezichtsmassage!

De Kobido massage is een unieke Japanse techniek die zich richt op het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de spieren in je gezicht. Hierdoor wordt de huid strakker, steviger en jonger.

Tijdens de massage zal je stress en spanning loslaten, wat leidt tot een ontspannen geest en een stralend gezicht.

Na slechts één sessie zul je al merken dat je huid er frisser en stralender uitziet.

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning, en boek vandaag nog een Kobido gezichtsmassage. Jouw huid zal je dankbaar zijn!

Wil jij meer lezen over Kobido gezichtsmassage in Eindhoven? Klik dan hieronder!

Kobido

Breuss massage

Breuss massage is een soort zachte rugmassage die gericht is op ontspanning en alignering van de wervelkolom.

De Breuss massagetechniek maakt gebruik van Sint-Janskruidolie, een natuurlijke olie die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Het voornaamste doel van Breuss massage is het loslaten van spanning en het bevorderen van de flexibiliteit en vitaliteit van de wervelkolom.

De massage kan helpen bij het verlichten van rugpijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en het creëren van een diepe staat van ontspanning. Het kan een positief effect hebben op de tussenwervelschijven door hun regeneratie te bevorderen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een vorm van massage die gericht is op het bevorderen van ontspanning, het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van welzijn. Tijdens een ontspanningsmassage worden zachte en kalmerende massagetechnieken gebruikt om de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te bevorderen.

Naast het fysieke aspect, heeft een ontspanningsmassage ook voordelen voor de geestelijke gezondheid. Het kan helpen om stress en spanning los te laten, de slaapkwaliteit te verbeteren en een gevoel van innerlijke rust en welzijn te bevorderen. Veel mensen ervaren na een ontspanningsmassage een diepe ontspanning en een verhoogd gevoel van energie en vitaliteit.

Wil je meer over de relaxte ontspanningsmassage in Eindhoven lezen? 

Klik dan hieronder!

Relaxmassage

Sportmassage

Sportmassage is een massagevorm die specifiek gericht is op het behandelen en voorkomen van blessures, het verbeteren van sportprestaties en het bevorderen van herstel na intensieve lichamelijke activiteit.

Het wordt vaak toegepast bij sporters, zowel professioneel als recreatief, maar kan ook gunstig zijn voor mensen die regelmatig lichamelijke inspanning leveren.

Een sportmassage kan vóór, tijdens of na een sportactiviteit worden toegepast.

Vóór de activiteit kan het helpen bij het opwarmen van de spieren en het verbeteren van de flexibiliteit.

Na de activiteit kan sportmassage helpen bij het verminderen van spierpijn, het bevorderen van herstel en het voorkomen van stijfheid.

 

Klik hier om meer te lezen over sportmassage:

Sportmassage

Nek-schouder-rugmassage

Een rugmassage kan een effectieve behandeling zijn voor pijnklachten in de rug.

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat veroorzaakt kan worden door verschillende factoren, zoals spierspanning, overbelasting, stress, slechte houding of letsel.

Een rugmassage kan helpen om de pijn te verminderen, spierspanning los te laten en de algehele gezondheid van de rug te verbeteren.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is een bijzondere tijd vol veranderingen en groei.

Het is belangrijk om tijdens deze periode goed voor jezelf te zorgen en te genieten van momenten van ontspanning en welzijn.

Gun jezelf de ultieme verlichting en verwennerij met een zwangerschapsmassage bij mij massagepraktijk in center van Eindhoven op Strijp S.

Klik hieronder om meer te lezen over rustgevende zwangerschapsmassage!

Relaxmassage

Massage in Eindhoven voor sportblessures