Over mij

Martyna massage therapeut, poolse massage therapeut in Eindhoven Nederland polska masażystka w Holandii polski fizjoterapeuta w Eindhoven

Mijn naam is Martyna en ik kom oorspronkelijk uit Polen.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik naar Eindhoven gekomen om eindelijk samen te wonen met mijn partner.

Massage is mijn grote passie en het vervult me met vreugde wanneer ik het ontspannen en kalme gezicht van mijn klant zie na een massagesessie. Ik ben zeer geïnteresseerd in gezichten - de spieren, bewegingen en hun verbinding met de rest van het lichaam. Ik blijf regelmatig nieuwe benaderingen van masseren leren. Ik leg mijn ziel in mijn werk als massagetherapeut.

Onlangs heb ik de Face Yoga Method Teacher Course afgerond en be ik nu een gecertificeerde Gezicht Yoga instructeur. Binnenkort zal mijn massagepraktijk worden uitgebreid met nieuwe soorten massages en behandelingen. 

Natuurlijk is werk niet alles en kan het niet alles zijn in het leven. Naast mijn massagepraktijk breng ik graag tijd door met mijn kinderen en mijn man, genietend van buitenwandelingen, fietstochten en boordspelen. Ook zing en dans ik graag, en ik ben dol op bloemen (die je natuurlijk in mijn massagesalon kunt bewonderen!).

Ik verwelkom je graag in mijn massagepraktijk, waar je kunt genieten van mijn gepassioneerde benadering en de rustige en ontspannen sfeer die ik creëer. Samen kunnen we werken aan het bevorderen van je welzijn en het bereiken van de ultieme ontspanning.

vriendelijke masseuse in Eindhoven face yoga Nederland gezichtsyoga oefenningen voor gezicht prive lessen groeplessen

Ontdek de Magie van Face Yoga Eindhoven:

Optimaliseer Resultaten met Krachtige Aanraking en Laat je Gezicht Stralen!

Ontdek de betovering van Face Yoga. Aanraking is zo krachtig; gebruik het ten volle voor optimale resultaten en voordelen. Laat je gezicht stralen met gezichtsyoga en massage.

Ontdek een unieke benadering van welzijn met Face Yoga, een verfrissende reis naar een stralender en veerkrachtiger gezicht. Onze sessies bieden niet alleen effectieve oefeningen voor het versterken van gezichtsspieren, maar ook ontspannende technieken voor een harmonieuze balans. Face Yoga is niet alleen krachtig in het bevorderen van een jeugdige uitstraling, maar het biedt ook een heerlijk ontspannende ervaring. Voel de magie van Face Yoga en ontdek waarom steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot deze natuurlijke benadering van welzijn. Laat je gezicht stralen en je innerlijke balans herstellen met Face Yoga in Eindhoven!

Meer info over Face Yoga in Eindhoven binnenkort!

Heb jij vragen over gezichtsyoga?

Zoek jij een prive leraress?

Stuur mij een bericht!