Over mij

Martyna massage therapeut, poolse massage therapeut in Eindhoven Nederland polska masażystka w Holandii polski fizjoterapeuta w Eindhoven

Mijn naam is Martyna en ik kom oorspronkelijk uit Polen.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik naar Eindhoven gekomen om eindelijk samen te wonen met mijn partner.

Massage is mijn grote passie en het vervult me met vreugde wanneer ik het ontspannen en kalme gezicht van mijn klant zie na een massagesessie. Ik ben zeer geïnteresseerd in gezichten - de spieren, bewegingen en hun verbinding met de rest van het lichaam. Ik blijf regelmatig nieuwe benaderingen van masseren leren. Ik leg mijn ziel in mijn werk als massagetherapeut.

Onlangs heb ik de "Face Yoga Method Teacher Course" afgerond en be ik nu een gecertificeerde Gezicht Yoga instructeur. Binnenkort zal mijn massagepraktijk worden uitgebreid met nieuwe soorten massages en behandelingen. 

Natuurlijk is werk niet alles en kan het niet alles zijn in het leven. Naast mijn massagepraktijk breng ik graag tijd door met mijn kinderen en mijn man, genietend van buitenwandelingen en fietstochten. Ook zing en dans ik graag, en ik ben dol op bloemen (die je natuurlijk in mijn massagesalon kunt bewonderen!).

 

Ontgrendel Jouw Stralende Schoonheid:

Doe Mee aan mijn Gratis Face Yoga Webinar!

Ga op reis om de geheimen van Face Yoga te ontdekken en onthul een zelfverzekerdere, jeugdige versie van jezelf! Mijn aankomende gratis webinar is jouw exclusieve ticket naar stralend welzijn.

Ontvang exclusieve inzichten en tips om je natuurlijke gloed te verbeteren en specifieke zorgen aan te pakken.

Verken de wereld van mindfulness met praktijken die zijn ontworpen om je geest op te fleuren en je innerlijke zelf in harmonie te brengen.

 

  1. Klik op [Inschrijven-knop] om je te registreren voor de gratis webinar.
  2. Kijk uit naar een bevestigingsmail met alle details die je nodig hebt om deel te nemen aan deze transformerende dag.

Let op! Deze webinar zal in het Engels zijn.

Ik verwelkom je graag in mijn massagepraktijk, waar je kunt genieten van mijn gepassioneerde benadering en de rustige en ontspannen sfeer die ik creëer. Samen kunnen we werken aan het bevorderen van je welzijn en het bereiken van de ultieme ontspanning.

vriendelijke masseuse in Eindhoven face yoga Nederland gezichtsyoga oefenningen voor gezicht prive lessen groeplessen

Heb jij vragen over gezichtsyoga?

Zoek jij een prive leraress?

Stuur mij een bericht!