KOBIDO gezichtsmassage in Eindhoven

 

 

Kobido massage tegen rimpels

Een ultiem verwenmoment voor jezelf

Gezichtsmassage Kobido is een unieke japanse vorm van massagekunst, een schoonheidsritueel dat betekent “de oude weg na schoonheid”. Kobido gezichtsmassage is ontstaan in de 15e eeuw op basis van Chinese massagetechnieken tegen rimpels.

Deze gezichtsmassage werd tot perfectie verbeterd en was uitsluitend gereserveerd voor de Japanse keizerlijke familie. Gelukkig mogen we nu ook genieten van deze ultieme gezichtsbehandeling voor strakere huid in centrum Eindhoven. 

 

Is massage goed voor je gezicht?

Kobido gezichtsmassage tegen rimpels geeft je gezicht een diepe stimulatie. Deze gezichtsbehandeling in Eindhoven bevordert de natuurlijke productie van collageen en elastine. Met een combinatie van geavanceerde lifting techniek, acupressuur en lymfedrainage voel jij je als herboren. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en je psychologisch welzijn verbetert.

Deze intensieve gezichtsmassage activeert je hele lichaam. 

Pijnloos rimpels weg masseren

Tijdens de Kobido gezichtsmassage worden er specifieke technieken gebruikt om de spieren van het gezicht te stimuleren en de bloedtoevoer naar de huid te verhogen. Dit helpt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, terwijl de huid steviger en gladder

De sessie van Kobido gezichtsmassage in Eindhoven begint met speciale massagebewegingen tegen rimpels die helpen je te ontspannen en tot rust te komen. Diepe spieren worden gemasseerd, verbetert de energiedoorstroming, spierspanning vermindert en vindt zijn balans.

Lymfedrainage voedt de weefsels en verbetert de bloedsomloop. Je huid wordt gevoed met nuttige voedingsstoffen die je huid doen glanzen en de conditie van het gezicht verbetert. Donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen. Je huid krijgt een gezonde kleur, glans en kracht. 

Anti-aging gezichtsmassage

Op natuurlijke wijze de rimpels weg masseren en de huid pijnloos verstrakken.

Verwezen als niet-invasieve chirurgie, lifting zonder scalpel, met precies geplande en in de juiste volgorde uitgevoerde bewegingen. Kobido gezichtsmassage verjongt en verstevigt je huid.

Het lifting gedeelte van Kobido verjonging gezichtsmassage bestaat uit de meest intensieve en dynamische bewegingen. Het tempo is snel, technieken wisselen en de sensatie is krachtig. In deze fase van Kobido gezichtsmassage warmen de weefsels aanzienlijk op.

De huid kan wat rood en warm worden. De microcirculatie in het gezicht wordt flink gestimuleerd. Rimpels en lijntjes worden zachter en de huid wordt stevig, glad en zacht.

 

De sessie van Kobido gezichtsmassage in Eindhoven wordt afgerond met rustige bewegingen en acupressuur. 

Acupressuur stimuleert speciale punten in het lichaam die invloed hebben op je energieniveau. Door de energiekanalen (meridianen) die door het hele lichaam lopen circuleert Qi (=levensenergie). Qi voedt en beschermt alle organen, spieren en weefsels maar ook de geest. Werken op specifieke plekjes van het gezicht geven het lichaam en de spieren een extra boost.

Drukpunten zijn ook verbonden met het centraal zenuwstelsel. Activatie van specifieke acupressuurpunten op je gezicht met Kobido gezichtsmassage in Eindhoven stimuleert de aanmaak van endorfine - het gelukshormoon. Aanvullend kun je een pijnstillend effect verkrijgen, het voorziet de weefsels van zuurstof  en versnelt de regeneratie van het hele lichaam.

Na afloop  komen alle weefsels tot rust en vindt de geest verlichting. Je voelt je herboren, ontspannen en wat het belangrijkst is - je gezicht ziet er beter uit. 

Verjongt, verstevigt en relaxed.

 

Een Kobido massage is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je geestelijke gezondheid. De massage werkt ontspannend en kan helpen om stress en spanning te verminderen. Dit kan op zijn beurt helpen om een gezondere huid te krijgen, omdat stress en s
Als je geïnteresseerd bent in een Kobido gezichtsmassage, is het belangrijk om een gecertificeerde therapeut te vinden die gespecialiseerd is in deze techniek. Een professionele massage kan helpen om de beste resultaten te bereiken en ervoor zorgen dat de
Een gezichtsmassage tegen rimpels in Eindhovenkan een effectieve en ontspannende manier zijn om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Regelmatige gezichtsmassages in centrum Eindhoven kunnen helpen om de voordelen op lange termijn te maximaliseren en