PRIJSLIJST

 

MASSAGE CADEAUBON * MASSAGE VOUCHER

Als jij een cadeaubon hebt of wilt kopen, neem dan contact met mij op.

Wil je een massage als cadeau kopen voor een dierbare? Voor je vriendin, verloofde, vrouw of moeder? Schrijf naar mij, en we zullen het juiste type massage vinden dat het beste past bij deze speciale gelegenheid!

Je kunt ook een massagepakket kopen voor je collega's. Er is geen betere manier om je dankbaarheid te tonen voor iemands harde werk dan door hen een uitnodiging voor een massage te geven, die de zorgen van hun dagelijkse werk zal verlichten, hen zal helpen hun hoofd leeg te maken en hen kracht en energie zal geven.

Neem contact met me op, en we zullen de juiste set voor je medewerkers vinden. Afhankelijk van het aantal bestelde massages, wordt de passende korting toegepast.

Een massage is een geweldig idee voor een verjaardagscadeau, dat laat zien hoeveel je geeft om het welzijn van de ander. Geef iemand wat tijd voor zichzelf, laat zien dat je geeft!

Heb je geen idee voor een Sinterklaas- of verjaardagscadeau? Geen zorgen! Neem contact met me op, en we zullen samen een prachtig cadeau creëren dat bestaat uit mooie herinneringen, plezier voor de ziel en ontspanning voor het lichaam.

Een massage cadeaubon is een uitstekend idee voor Sinterklaas of een verjaardag. Een massage is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van welverdiende rust. Het is een cadeau dat bijdraagt aan het welzijn van de ontvanger. Door iemand een massage cadeau te doen, laat je zien dat je om zijn of haar welzijn geeft. Je geeft hen een moment van zelfzorg en ontspanning.  Massages kunnen helpen bij het verminderen van stress en spanning. Het is een praktische manier om iemand te helpen zich beter te voelen. Het is een cadeau dat aantoont dat je hebt nagedacht over de behoeften en wensen van de ontvanger. Het is niet zomaar een standaardgeschenk, maar iets persoonlijks. Massage cadeaubonnen kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de ontvanger. In een tijd waarin mensen vaak al veel spullen hebben, biedt een massage cadeaubon een ervaring in plaats van een materieel bezit. Het creëert herinneringen en welzijn. Massages zijn geschikt voor mensen van verschillende leeftijden, zowel jong als oud. Of het nu voor Sinterklaas, een verjaardag, Moederdag, Vaderdag, of een andere speciale gelegenheid is, een massage cadeaubon is passend. Kortom, een massage cadeaubon is een doordacht en attent cadeau waarmee je de ontvanger een moment van ontspanning en welzijn kunt schenken, wat vaak zeer gewaardeerd wordt. Massage cadeaubon  is een goed idee om jouw collega's laten zien dat jij hun zorg en welzijn serious trakteert. Koop massage cadeaubonnen voor je medewerkers als een cadeau die een spieciale touch heeft.