Relax massage in Eindhoven

relax massage in centrum Eindhoven, beste relax methode in Eindhoven, massage therapeut Eindhoven, polski masa┼╝ysta w Holandii

Gun jezelf een moment van pure verwennerij met een ontspanningsmassage bij mijn knuse massagepraktijk op Strijp S. 

Tijdens onze relaxmassages word je ondergedompeld in een oase van rust. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en geniet van de zachte aanrakingen en kalmerende technieken die je spieren laten ontspannen en je geest tot rust brengen. Voel hoe de spanning in je lichaam smelt en plaatsmaakt voor diepe ontspanning.

 

Wat wordt er gemaseerd bij een ontspanningsmassage

Ik begin de massage door je nek- en schouderspieren te ontspannen. Dit is waar de meeste mensen veel spanning vasthouden. Vervolgens ga ik door met het masseren van de rest van je rug om voorzichtig de stress van je wervelkolom los te laten en je heupen te ontspannen.

Hierna zal ik de achterkant van je benen masseren, met de nadruk op het ontspannen van de kuitspieren, omdat deze ons gewicht dragen en ons helpen bij het lopen. Daarna draai je om en zal ik ook de voorkant van je benen en je voeten masseren indien gewenst. Vervolgens zal ik je armen, borstspieren en nek masseren om je te helpen een goede rechte lichaamshouding te behouden. Ten slotte zal ik de ontspanningsmassage afsluiten met een hoofdmassage voor de meest ontspannende resultaten.

 

Wat is de meeste ontspannende massage?

De relax massage van Everybody Relax geef je een ultieme en volledig onstpanning.

Ervaar totale ontspanning en verlichting van stress in het hart van Eindhoven!

Het is een kans om jezelf te verwennen en te investeren in je eigen welzijn.

 

 

Of je nu behoefte hebt aan een moment van ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven,

stressklachten wilt verminderen of gewoon jezelf wilt verwennen,

een relaxmassage is de perfecte oplossing.

 

Zwangerschapsmassage

Als u zwanger bent verandert er veel in uw lichaam. Het zwaartepunt verplaatst en uw houding verandert. Veel zwangere vrouwen gaan automatisch anders lopen, zitten en liggen. Daar heb je doorgaans geen keus in, je doet het vanzelf, maar je kunt daar wel s

Tijdens een zwangerschapsmassage word je omringd door een rustige en vredige omgeving. Ik zorg ervoor dat je comfortabel ligt met behulp van kussens en speciale technieken die zijn ontworpen om de druk op je buik en rug te verlichten. Zachte, kalmerende bewegingen worden toegepast om spanning en ongemak te verminderen, terwijl je volledig kunt ontspannen.

Gun jezelf de rust en verlichting die je verdient!

Naast het verlichten van fysieke klachten, biedt een zwangerschapsmassage ook emotionele ondersteuning en helpt het bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Het is een moment van zelfzorg waarin je je kunt verbinden met je lichaam en je groeiende baby.

Neem vandaag nog contact met mij op en boek een ontspannende zwangerschapsmassage. Laat me voor je zorgen en je ondersteunen op jouw reis naar moederschap.

Je verdient het beste!